Aktualno

19.9.2019

Lokalno učno središče Gorenja vas

Ljudska univerza Škofja Loka se vrača s programi v Lokalnih učnih središčih.

19.9.2019

Obvestilo o izklopu električne energije

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Žiri obvešča odjemalce, da bo v petek, 20. 9. 2019, od 8. do 14. ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP: BORŠT, BAČNA, KREMENK, VINHARJE, DRNOVŠEK , DRNOVŠEK ŽAGA, DRNOVŠKOV MLIN, BUKOV VRH-HOTOVNIK in HOTOVLJA PLANINCA.

28.8.2019

Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev OPN

Občina Gorenja vas – Poljane obvešča vse občane in zainteresirano javnost, da javno razgrinja dopolnjen osnutek Sprememb in dopolnitev Občinskega prostorskega načrta občine Gorenja vas – Poljane.

11.9.2019

Slovesen podpis gradbene pogodbe

Gradbeno pogodbo za izvedbo projekta "UKREPI ZA POVEČANJE POPLAVNE VARNOSTI POLJANSKE SORE NA OBMOČJU POLJAN NAD ŠKOFJO LOKO" so sopodpisali župan občine Gorenja vas – Poljane Milan Čadež, direktor Direkcije za vode Tomaž Prohinar in direktor izbranega izvajalca del Gorenjske gradbene družbe Stanislav Remic.

2.9.2019

Vabilo na strokovni ekskurziji

Razvojna agencija Sora in LAS loškega pogorja v okviru projekta sodelovanja Odprta vrata kmetij v mesecu septembru vabita na dve strokovni ekskurziji.

29.8.2019

#Varno v šolo z rumenim balonom!

Na večjo prometno varnost otrok bodo letos poleg rumene rutice in kresničke opozarjali tudi rumeni baloni.

28.8.2019

Septembrski koledar dogodkov na Škofjeloškem

Obiščite zanimive dogodke, ki potekajo v mesecu septembru.

28.8.2019

Nov Odlok o ravnanju s komunalnimi odpadki in drugimi vrstami odpadkov

Obveščamo vas, da je v veljavo stopil Odlok o ravnanju s komunalnimi odpadki in drugimi vrstami odpadkov v Občini Gorenja vas - Poljane (Uradni list RS, št. 50/19), ki prinaša nekaj sprememb v smeri povečanja količine zbranih odpadkov po sistemu zbiranja od vrat do vrat in s tem zmanjšanja onesnaževanja okolja kot npr. zaradi kurjenja odpadkov v pečeh ali v naravi, kot tudi...

29.8.2019

Zbiranje podpisov volivcev za podporo pobudi za vložitev predlogov zakonov

Upravna enota Škofja Loka obvešča volivce, da od nedelje, 1. 9. 2019, do vključno srede, 30. 10. 2019, poteka evidentiranje podpor volivcev za podporo pobudi za vložitev Predloga Zakona o spremembi Zakona o višini povračil stroškov v zvezi z delom in nekaterih drugih prejemkih in pobudi Predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o pravilih cestnega prometa.

20.8.2019

Zobna ambulanta Mance Peternelj, dr. dent. med.

Osnovno zdravstvo Gorenjske – ZD Škofja Loka obvešča, da je s ponedeljekom, 19. 8. 2019, Zobna ambulanta za otroke, mladostnike in odrasle – Manca Peternelj, dr. dent. med., ponovno pričela z obratovanjem v prostorih Zdravstvene postaje Gorenja vas.

"Ali če bi mi glavo odrezali, v tistem hipu ne bi pokleknil, tako zelo se je v meni uprla poljanska kri! "

Ivan Tavčar, Visoška kronika

Poljanska cesta 87

04 518 31 00

info@obcina-gvp.si