Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

24. marec 2017

Nova številka Podblegaških novic

Nova številka Podblegaških novic.

Ne spreglejte aktualnih razpisov:
- Javni razpis za sofinanciranje turističnih dejavnosti društev na območju občine Gorenja vas - Poljane za leto 2017
- Javni razpis za sofinanciranje programov na področju socialno-humanitarnih dejavnosti v letu 2017

21. marec 2017

Položen temeljni kamen za novo Športno dvorano Gorenja vas

Danes, 21.3.2017, na prvi pomladanski dan, smo slovesno položili temeljni kamen za novo Športno dvorano Gorenja vas. Temeljni kamen je izdelalo in doniralo domače podjetje Marmor Hotavlje d.o.o..

 » preberi več

20. marec 2017

Popolna zapora ceste Delnice- Javorje

Občina Gorenja vas – Poljane obvešča, da je na lokalni cesti Delnice - Javorje, zaradi gradbenih del, od ponedeljka 20. marca naprej, med 7.30 in 17. uro popolna zapora ceste za vsa vozila. Izven časa zapore bo cesta normalno prevozna za vsa vozila. Zapora je pred naseljem Dolenčice in bo trajala predvidoma tri tedne. Obvoz za Javorje poteka preko Hotavelj, Suše, Dolenje Žetine in Murav.

Uporabnike ceste prosimo za razumevanje.

17. marec 2017

Motena oskrba vode v naselju Trebija in Podgora

Pozdravljeni ! Upravljavec vodovoda Trebija – Gorenja vas – Todraž, Občina Gorenja vas - Poljane, obvešča vse uporabnike vode, ki se oskrbujejo z vodo iz omenjenega vodovoda, da v ponedeljek, 20. marca 2017, od 11.00 do 15.00 ure, motena oskrba vode na območju naselja Podgora in Trebija, zaradi vgradnje zračnikov v naselju Trebija. Vse uporabnike prosimo za strpnost in razumevanje! Lepo vas pozdravljamo !

15. marec 2017

Agencija za varnost prometa opozarja: »Klik varnostnega pasu vam lahko reši življenje. Vozimo pametno!«

S ponedeljkom se je pričela nacionalna preventivna akcija VARNOSTNI PAS, ki bo potekala do 13. do 26. marca 2017.
Namen akcije je povečati delež uporabe varnostnih pasov na vseh vožnjah in v vseh vozilih ter tako zmanjšati težo posledic prometnih nesreč saj je varnostni pas  ključen člen, ki nam pri morebitnem trku lahko reši življenje.

 » preberi več

02. marec 2017

Vabilo na srečanje z naslovom: Koliko vogalov podpiramo ženske v družinskih podjetjih

 

Spoštovani!

V okviru programa Ženskega podjetništva Vas pred Dnevom žena vljudno vabimo na srečanje z naslovom: „Koliko vogalov podpiramo ženske v družinskih podjetjih?«, ki bo potekalo v torek, 7. marca 2017, od 17.00 – 19.30 ure, v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka.

 

Več o srečanju si preberite v prilogi ali na Fecbooku “Razvojna agencija Sora – podjetništvo”.

 

Lep pozdrav!

Razvojna agencija Sora d.o.o.

27. februar 2017

Podpis pogodbe za gradnjo nove Športne dvorane Gorenja vas

Danes, 27. februarja 2017, sta župan občine Gorenja vas - Poljane, g. Milan Janez Čadež in direktor podjetja Dema plus inženiring d.o.o., Ljubljana, g. Denis Pere, po postopku oddanega javnega naročila, podpisala pogodbo za gradnjo nove Športne dvorane Gorenja vas.

Vrednost oddanega javnega naročila znaša 3.890.406,97 EUR z vključenim DDV in obsega gradnjo nove večnamenske dvorane, ureditev nove kotlovnice, novega zunanjega športnega igrišča in pripadajoče zunanje ureditve s parkiriščem.
Občina Gorenja vas – Poljane je postopek za izbiro izvajalca pričela 1. decembra 2016 z objavo javnega razpisa za izbiro izvajalca na portalu javnih naročil.  Zahteven javni razpis, na katerega je prispelo 10 ponudb, je bil zaključen 17. februarja 2017, ko je odločitev naročnika o oddaji naročila postala pravnomočna. Postopek oddaje javnega naročila je bil tako zaključen v dveh mesecih in pol.

V teku so tudi že priprave za začetek gradbenih del na samem objektu, tako da se začetek izvajanja gradbenih del pričakuje konec meseca marca.Rok za zaključek vseh pogodbenih del je 30. 9. 2018, pričakujemo pa, da bodo zunanje ureditve, zlasti v delu preurejenega zunanjega športnega igrišča, dograjene še pred koncem letošnjega leta.

16. februar 2017

Razdelili tablice s hišnimi imeni

V sredo, 15. 2. 2017 je bila v Kulturnem domu v Poljanah v organizaciji Razvojne agencije Sora in Občine Gorenja vas - Poljane izvedena kratka predstavitev projekta popisa starih hišnih imen, ki je potekalo na območju vasi Četena Ravan, Delnice, Dolenčice, Gorenja in Dolenja Ravan, Gorenja in Dolenja Žetina, Gorenje in Dolenje Brdo, Hlavče Njive, Jarčje Brdo, Javorje, Jazbine, Krivo Brdo, Lom nad Volčo, Lovsko Brdo, Malenski Vrh, Mlaka nad Lušo, Murave, Podobeno, Podvrh, Volča, Zakobiljek in Zapreval. Vsi udeleženci srečanja so prejeli tudi označevalne glinene tablice z napisanim hišnim imenom, ki jih bodo namestili na svoje hiše.

07. februar 2017

VEČ DOMAČE HRANE V SLOVENSKE ŠOLE IN ZAVODE

V Gorenji vasi smo imeli dan pred državnim praznikom lep dogodek promocije domače hrane, njenih pridelovalcev in predelovalcev na eni strani ter kupcev na drugi strani.

 » preberi več

01. februar 2017

Kulturni praznik - praznovanja

Osrednja občinska proslava v počastitev slovenskega kulturnega praznika bo potekala v nedeljo, 5. februarja 2017, ob 17. uri v Kulturnem domu v Lučinah.

V Poljanah 
bo praznovanje potekalo v torek, 7. februarja, ob 18. uri v kulturnem domu.
V okviru praznovanja Šubičeva hiša v Poljanah 8. 2. 2017 vabi na brezplačen voden ogled stalne zbirke. Vodenja bodo ob 10.00, 12.00 in 14.00.
Med 10.00 in 16.00 pa k ustvarjanju v otroški ustvarjalnici še posebej vabljeni otroci. Vstopnine ni.

Na Sovodnju bodo kulturni praznik obeležili s predstavitvijo knjige Moj kraj skozi čas 2, ki bo v nedeljo, 26. februarja, ob 15. uri v kulturni dvorani.

Vabljeni!

Najnovejša številka

24.03.2017
Podblegaške novice, marec 2017

Uredništvo

Telefon: 041 456 469

E-pošta: podblegaske.novice@gmail.com

Koledar dogodkov

Pod označenimi datumi se nahajajo podrobne informacije o posameznih dogodkih.

» dodaj dogodek

Vpišite vaš e-poštni naslov in kliknite na gumb "Pošlji"

» pošlji

Aktualno

    Nova številka Podblegaških novic

    Nova številka Podblegaških novic.

    Ne spreglejte aktualnih razpisov:
    - Javni razpis za sofinanciranje turističnih dejavnosti društev na območju občine Gorenja vas - Poljane za leto 2017
    - Javni razpis za sofinanciranje programov na področju socialno-humanitarnih dejavnosti v letu 2017

Kontakt