Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

26. april 2017

ZAČETEK GRADNJE NOVE ŠPORTNE DVORANE GORENJA VAS

Dne 10.4.2017 so se začela izvajati pripravljalna dela in organizacija gradbišča za gradnjo nove športne dvorane Gorenja vas.

 » preberi več

25. april 2017

OBVESTILO - preznenje greznic in malih komunalnih čistilnih naprav

Uredba o odvajanju in čiščenju komunalne odpadne vode (Uradni list RS št. 98/2015, v nadaljevanju Uredbe) določa, da prevzem in odvoz komunalne odpadne vode, ki se zbira v nepretočnih greznicah, prevzem in odvoz blata iz malih komunalnih čistilnih naprav do 50 PE ter pretočnih greznic lahko izvaja le izvajalec gospodarske javne službe odvajanja in čiščenja komunalnih in padavinskih voda.

 » preberi več

25. april 2017

OBVESTILO - odvajanje in čiščenje komunalnih odpadnih voda

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da se s 1. majem 2017 spreminjajo obračunske cene storitev odvajanja in čiščenja komunalnih odpadnih voda. Cene so sestavljene iz cen infrastrukture in cen storitev, njihovo oblikovanje je določeno z državno uredbo o metodologiji za oblikovanje cen.

 » preberi več

24. april 2017

Odprtje pohodne sezone

Odprtje pohodne sezone je bilo v soboto, 22. aprila, ob 9. uri. Skoraj 40 pohodnikov se je zbralo pred Gostilno na Vidmu, kjer so lahko prevzeli kontrolne kartončke.
Skupaj smo se podali na pot, ki je vodila iz Poljan na Kovčk, do Vinharij, naprej na Kremenk in Pasjo ravan, potem pa smo se spustili na Bukov vrh in Kucelj, zaključili pa na Visokem, kjer je potekala Salamijada.

Vreme je bilo lepo, udeleženci zadovoljni, zato se bomo dobili skupaj spet prihodnje leto.
Hvala vsem za udeležbo in dobro voljo.

21. april 2017

Nova številka Podblegaških novic

Nova številka Podblegaških novic.

Ne spreglejte aktualnega razpisa:
Javni razpis za sofinanciranje letnega programa športa v Občini Gorenja vas - Poljane za leto 2017

19. april 2017

Sandra Možina na sprejmu pri županu Milanu Čadežu

Sandra Možina iz Laz pri  Leskovici, udeleženka Zimske svetovne specialne olimpijade, ki je letos potekala v Schladmingu.

 » preberi več

18. april 2017

Uspešna smučarka Rebeka Oblak

Danes je bila na sprejemu pri županu Milanu Čadežu, smučarka Rebeka Oblak, ki je v letošnji sezoni dosegla izjeme uspehe.

 » preberi več

18. april 2017

Teden obrti in podjetništva na Loškem - TOP 2017

Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka in Razvojna agencija Sora d.o.o. bosta ob finančni podpori občin Škofja Loka,  Gorenja vas-Poljane, Železniki in Žiri v času od 20. do 26.  maja 2017 ponovno pripravili bogat program dogodkov, ki se bodo zvrstili v okviru že 11. Tedna obrti in podjetništva na Loškem - TOP 2017.

 » preberi več

14. april 2017

USPEH NAŠIH OSNOVNOŠOLCEV NA 31. DRŽAVNEM FESTIVALU TURIZMU POMAGA LASTNA GLAVA

11. aprila 2017, so se v Mercator centru Kranj, kjer je potekal 31. DRŽAVNI FESTIVAL TURZMU POMAGA LASTNA GLAVA, na tržnici predstavili učenci OŠ Poljane, PŠ Javorje in PŠ Sovodenj.

 » preberi več

13. april 2017

Podpisali sporazum o sofinanciranju projekta poplavne varnosti Poljan

V Kulturnem centru slikarjev Šubic v Poljanah je bil včeraj, v sredo, 12. aprila velik dogodek za Poljansko dolino. Ministrica za okolje in prostor ga. Irena Majcen, direktor Direkcije RS za vode g. Tomaž Prohinar in župan Občine Gorenja vas – Poljane g. Milan Čadež so podpisali Sporazum o sofinanciranju projekta »Ukrepi za povečanje poplavne varnosti Poljanske Sore na območju Poljan nad Škofjo Loko«. Pri podpisu sporazuma so bili prisotni tudi generalni direktor Direktorata za vode in investicije na MOP-u Leon Behin, vodja Sektorja območja zgornje Save Direkcije za vode iz Kranja Urban Ilc, Rok Fazarinc iz nosilnega projektantskega podjetja Izvor, d.o.o., direktorica občinske uprave Elizabeta Rakovec in Igor Kržišnik, vodja projekta v občinski upravi.

 » preberi več

Najnovejša številka

21.04.2017
Podblegaške novice, april 2017

Uredništvo

Telefon: 041 456 469

E-pošta: podblegaske.novice@gmail.com

Koledar dogodkov

Pod označenimi datumi se nahajajo podrobne informacije o posameznih dogodkih.

» dodaj dogodek

Vpišite vaš e-poštni naslov in kliknite na gumb "Pošlji"

» pošlji

Aktualno

Kontakt