Aktualno

Odprtje nove prometne ureditve pri Osnovni šoli Poljane

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

25.11.2017

V sklopu prireditev ob občinskem prazniku so bile v petek, 24. 11. 2017, slovesno predano namenu nove prometne ureditve pri Osnovni šoli Poljane, ki obsegajo novo krožno obračališče šolski avtobus, šolske kombije ter starše učencev ter dodatna parkirišča.

Do novih ureditev vodi prav tako novozgrajeni izvoz z regionalne ceste, na kateri je urejen nov odstavni pas in otok za umirjanje prometa. Na novih prometnih ureditvah je zgrajena tudi javna razsvetljava, ki je na novo urejena vzdolž celotne šolske pešpoti od novega krožišča do šolskega vhoda in parkirišč na vzhodni strani šolskega kompleksa. Prav tu je prihajalo do izjemno nevarnega in nepreglednega križanja šolske pešpoti in vozil, saj je bil promet ob konicah v dosedanjem osrednjem dostopu k šoli zelo zgoščen.

S predajo novih prometnih ureditev namenu smo zato pomembno izboljšali varnost vseh udeležencev v prometu, še posebej učencev Osnovne šole Poljane – ti so s prisrčnim kulturnim programom tudi sodelovali na petkovi slovesni otvoritvi, za kar se jim najlepše zahvaljujemo.

 

Fotogalerija

Odprtje nove prometne ureditve pri OŠ Poljane
Dostopnost