Koledar dogodkov

December 2022

Podjetniški zajtrk v Sokol'cu

22.12.2022 08:30

Bar Sokol'c

V Poljanski dolini nas je kar nekaj, ki smo že začeli s svojo podjetniško potjo, kar nekaj vas je, ki ne veste kako se lotiti, na kaj biti pozorni... in ste tudi številni, ki pišete že uspešne poslovne zgodbe.

Sama sem se na poslovno pot podala v času porodniške in do danes sem pridobila kar nekaj odgovorov na vprašanja, izkušenj itd., mi pa obojega (tako odgovorov kot izkušenj) še ogromno manjka.

Predvsem sem se v tem času naučila, da je dobro ob sebi imeti nekoga, ki me razume od izzivih v podjetništvu in me s kakšnim nasvetom in motivacijo kdaj tudi usmeri nazaj na pravo pot.

Zato je moja želja/ideja... da bi se tako podjetniki, kot bodoči podjetniki enkrat mesečno družili ob zajtrku in si pomagali s kakšnimi nasveti, izkušnjami, motivacijo, mreženjem... ter tako postali še boljši! V primeru interesa, bi mogoče lahko povabili tudi kakšnega podjetnika, svetovalca... ki bi odgovoril na vprašanja, na katera sami ne bomo našli odgovora.

Torej... prvo srečanje, kjer bomo ob zajtrku (kava, čaj in drugi napitki so v baru, kaj za pod zob pa časti Sokol'c) predebatirali kaj nas zanima, kaj pričakujemo od teh srečanj itd., bo v četrtek, 22.12.2022, z začetkom ob 8:30 v baru Sokol'c.

Veselim se srečanja in druženja z vami!

Aleksandra

 

KDAJ? četrtek, 22. december, ob 8.30

KJE? Bar Sokol'c

Organizira: Sokol'c d. o. o.

Več informacij: Aleksandra (031/871-283), info@sokolc.si

FB objava

Dostopnost