Aktualno

Župan obdaril najuspešnejše devetošolce

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

15.6.2021

Šolsko leto, ki je bilo zaradi epidemije covida-19 za osnovnošolce zelo zahtevno, saj je pouk večinoma potekal na daljavo prek spleta, se bliža koncu. Ob tej priložnosti  se je župan Milan Čadež srečal z devetošolci obeh osnovnih šol v občini.

Tradicionalni županov izlet z najuspešnejšimi devetošolkami in devetošolci kot nagrada za trud in uspeh v osnovni šoli, skladno z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb s COVID-19, v letošnjem letu ni bil mogoč. Zato je župan obiskal devetošolce v njihovih šolah.

Najuspešnejši učenci, ki jim je župan podelil knjižne nagrade, iz OŠ Poljane v šolskem letu 2020/2021 so bili Jakob Pisk, David Omejc, Tobija Štalec, Gašper Čadež, Lena Pintar, Iza Benedičič, Nika Jurčič, Barbara Kržišnik in Tinkara Tušek. Iz OŠ Ivana Tavčarja pa: Tinkara Pišljar, Eva Cegnar, Kristina Ferlan in Lucija Peternelj.

Četudi se letošnje šolsko leto zaključuje drugače kot prejšnja, je župan vsem zaželel uspešno nadaljnje šolanje in pridal, da morajo biti ponosni, da so iz Poljanske doline in da govorijo najlepše narečje. 

Dostopnost