Aktualno

Zadnja seja občinskega sveta v mandatnem obdobju 2014 - 2018

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

5.10.2018

V četrtek, 4. oktobra 2018, se je na zadnji, 22. redni seji, v mandatnem obdobju 2014 - 2018 sestal občinski svet občine Gorenja vas - Poljane.

Po izvedenih lokalnih volitvah v letu 2014 so bili za člane občinskega sveta imenovani: Ciril Alič, Janez Arnolj, Stanko Bajt, Anton Debeljak, Zvonko Dolinar, Franci Fortuna, Helena Gorjan, Štefka Jeram, Marija Jereb, Lucija Kavčič, Jurij Krvina, Žan Mahnič, Mirjana Možina, Janez Pelipenko, Dunja Škofic, Irena Tavčar in Tilka Vučko.

Občinski svet se je v mandatnem obdobju 2014 - 2018 sestal in odločal na 22-ih rednih sejah in štirih korespondenčnih sejah.
Skupno je občinski svet sprejel 272 sklepov o posameznih odločitvah, med katerimi so med drugim sprejemi ali spremembe odlokov, pravilnikov, programov in poročil, potrditve predlogov prometa z zemljišči in izvzemov iz javnega dobra. Izvedel je več mandatnih imenovanj ter vsako leto določil občinske nagrajence.
Člani občinskega sveta so podali tudi veliko predlogov in pobud, ki so bili vključno s predlogi realizacije ali pojasnili vsakokratno objavljeni v občinskem glasilu Podblegaške novice.

Celotno gradivo, ki ga je na svojih sejah obravnava občinski svet, je občanom na voljo na povezavi: seje občinskega sveta

Fotogalerija

Dostopnost