Aktualno

Stanovanjski sklad RS išče prazne nepremičnine za najem

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

8.3.2022

Stanovanjski sklad Republike Slovenije želi preko javne najemne službe na trg najemnih stanovanj ponuditi čim večje število stanovanj, ki niso v lasti sklada.

Konec januarja 2022 so tako objavil odprti Javni razpis za vse zainteresirane lastnike, ki bi želeli oddati svojo nepremičnino preko javne najemne službe, predvidoma meseca marca pa bo objavljen še razpis za prosilce zainteresirane za podnajem. Kot je namreč pokazala njihova analiza, je med drugim tudi v občini Gorenja vas - Poljane veliko število praznih stanovanj v javni in zasebni lasti.

Nepremičnine, ki ustrezajo kriterijem, so stanovanjske enote v večstanovanjskih objektih ali stanovanjskih hišah ter stanovanjske hiše in/ali večstanovanjski objekti, ki so v dobrem stanju, prosti in primerni za bivanje. Kot Sklad zagotavljajo transparenten najem, skrb za nepremičnino (upravljanje in vzdrževanje) in pravočasno ter redno plačevanje najemnine ter stroškov. Vsi lastniki nepremičnin, ki želite svojo nepremičnino oddajati prek sklada jim to sporočite na telefon (01) 471 05 00.

Več informacij v prilogi.

Datoteke

Dopis


Dostopnost