Aktualno

Prvi kulinarični festival na Škofjeloškem

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

4.1.2022

Od sobote, 8. januarja 2022, dalje se bo kulinarični festival odvijal v vseh enajstih vključenih gostilnah in na turističnih kmetijah, ki vas bodo razvajale z unikatnimi meniji, ki jih navdihuje lokalna tradicija. 

Lokalne dobrote kuharskih mojstrov boste lahko okušali v Gostilni Danilo, Gostilni Kašča, Gostilni Lipan, Gostilni Pri Boštjanu, Gostilni Pr’ Pepet, Gostilni Starman, Gostišču Tolc, Penzionu in gostišču Lajnar, Restavraciji Na Vasi, na Turistični kmetiji Jamnk in na Turistični kmetiji Pri Marku.

Kaj vas čaka na letošnjih Okusih Škofjeloškega? Vrhunsko pripravljene jedi kuharskih mojstrov iz devetih izbranih gostiln in dveh turističnih kmetij, najboljše sestavine lokalnih dobaviteljev in enotna cena menijev (25 EUR).

S povezovanjem dobaviteljev lokalnih živil in gostinskih ponudnikov, vključno s turističnimi kmetijami, se prenavlja obstoječa kulinarična ponudba, ki bo temeljila na uporabi lokalnih surovin in pripravi hišnih specialitet, postreženih na sodoben način. S tem se postavlja tudi nov kulinarični temelj dodatne turistične ponudbe na Škofjeloškem.

Vabljeni na nova kulinarična doživetja!

Datoteke

Zloženka


Dostopnost