Aktualno

Otvoritev športnega igrišča na Sovodnju

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

9.12.2011

Občina Gorenja vas – Poljane je v sodelovanju s Krajevno skupnostjo in PŠ Sovodenj v soboto, 12. 11. 2011, uradno predala svojemu namenu Športno igrišče Sovodenj.

Projekt izgradnje športnega igrišča je obsegal izgradnjo večnamenskega športnega igrišča, dostopne poti do igrišča in postavitev objekta, v katerem bo prostor za garderobe in sanitarije. Vrednost celotne investicije znaša približno 390.000 evrov, na podlagi uspešne prijave na javni razpis Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, pa bo investicija v višini 215.516,19 evrov financirana s strani Evropskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije, ukrep 322 Obnova in razvoj vasi.

Dne 20. 10. 2011 je Upravna enota Škofja Loka Občini Gorenja vas – Poljane izdala uporabno dovoljenje za novo zgrajeno Športno igrišče Sovodenj in 12. 11. 2011, je lahko občina Gorenja vas – Poljane je v sodelovanju s Krajevno skupnostjo in PŠ Sovodenj ponosno odprla nov športni in družabni prostor v naši občini. Upamo, da bodo dejavnosti na in ob igrišču prinesle veliko zabave, veselja in druženja vsem prebivalcem Sovodnja, občanom občine in vsem obiskovalcem, ki vas bo pot kdaj zanesla v naše kraje.

Fotogalerija

Dostopnost