Aktualno

Občinska proslava s slavnostno podelitvijo priznanj

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

12.12.2011

V okviru slavnostne podelitve je bila podeljena ena plaketa, dve priznanji občine in dve priznanji župana. V soboto, 26. 11. 2011, je v dvorani občine v Gorenji vasi potekala občinska proslava s slavnostno podelitvijo občinskih priznanj. Slovesnost se je pričela z monodramo Šarucova sliva, avtorjev Andreja Šubica in Borisa Pintarja. Meto je odigrala Anica Berčič, ki je vlogi nesrečnice s trpko usodo po 30. letih ponovno zablestela.
Plaketo Občine Gorenja vas – Poljane je prejelo ČEBELARSKO DRUŠTVO BLEGOŠ, ob 100-letnici obstoja organiziranega čebelarjenja na Poljanskem ter za številne zasluge na področju ohranjanja in razvoja čebelarstva.
Priznanje Občine Gorenja vas – Poljane sta prejela PLESNA SKUPINA STEP ob 15-letnici delovanja ter za uspešno plesno ustvarjalnost in popularizacijo plesne umetnosti v Poljanski dolini in gospa MILKA BURNIK za dolgoletno in prizadevno delo na različnih področjih ustvarjanja.
Priznanje župana Občine Gorenja vas – Poljane sta prejela ETNO SKUPINA ŠTEDIENTJE za ohranjanje in negovanje poljanskega narečja ter promocijo Poljanske doline in TILEN POTISK za vztrajnost in trdo delo pri učenju ter izjemen uspeh na mednarodni kemijski olimpijadi.
Vsem nagrajencem iskrene čestitke!

Fotogalerija

Predsednik Čebelarskega društva Blegoš
Tilen Potisk
gospa Milka Burnik
Plesna skupina Step
Lojze Peterle, evropski poslanec, pri ogledu naše občinske proslave
Anica Berčič v monodrami Šarucova sliva
Etno skupina Štedientje
župan Milan Čadež
Dostopnost