Aktualno

Likovni natečaj “Vodnih virov Škofjeloškega”

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

7.9.2023

Razvojna agencija Sora v okviru projekta Vodni viri Škofjeloškega organizira likovni natečaj za otroke "Vodni viri Škofjeloškega" z namenom ozaveščanja prebivalcev o pomenu ohranjanja in varovanja vodnih virov ter pomembnosti ohranjanja snovne in nesnovne dediščine povezane z vodnimi viri na Škofjeloškem.

Teme likonvega natečaja: vodni junak, reka Sora, prosta tema.

Likovni natečaj je razpisan za 3 kategorije avtorjev likovnih del:

  1. Kategorija: vrtec in 1. razred OŠ
  2. Kategorija: od 2. do 5. razreda OŠ
  3. Kategorija: od 6. do 9. razreda OŠ

Na likovnem natečaju lahko sodelujejo otroci iz osnovnih šol, vrtec ter drugih vzgojno-izobraževalnih ustanov ali posamezniki, neodvisni od izobraževalnih zavodov z območja občin Gorenja vas - Poljane, Škofja Loka, Železniki in Žiri.

Pričetek natečaja: 1. september 2023

Rok za sprejem: 8. november 2023

Objava rezultatov: 15. november 2023

Podelitev nagrad: november ali december 2023

Najboljša likovna dela bodo nagrajena in objavljena na spletni strani www.ra-sora.si in Facebook profilu Razvojne agencije Sora. 

Natančne informacije o načinu prijave likovnih del ter o izvedbi likovnega natečaja najdete v prilogi in na spletni strani.

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.

Dostopnost