Aktualno

Direktor Maratona Franja BTC City na obisku pri županu

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

6.7.2020

V ponedeljek, 6. julija 2020, je občino obiskal Gorazd Penko, direktor Maratona Franja BTC City v spremstvu Urše Pintar, letošnje državne prvakinje v cestni vožnji in ključne pomočnice Gorazda Penka za Maraton Franja.

Namen obiska je bila seznanite župana z odločitvijo organizacijskega odbora 39. Maratona Franja BTC City 2020, ki je ob posvetovanju z mednarodno kolesarsko zvezo UCI in slovensko zdravstveno stroko sprejel sklep, da se 39. maraton Franja BTC City organizira 5. in 6. septembra 2020. Petkove vožnje na kronometer, ki je štela za državno prvenstvo, sicer ne bo. Bodo pa prvi dan na sporedu barjanka, družinski maraton in otroška preizkušnja s startom na Kongresnem trgu v Ljubljani, drugi dan pa mala in velika Franja s startom in ciljem v BTC City Ljubljana.

Občina Gorenje vas - Poljane, bo tako kot pretekla leta, tudi letos s pomočjo Kluba študentov Poljanske doline, sodelovala pri izvedbi Maratona Franja in pri krožišču v Gorenji vasi poskrbela za okrepčevalnico za kolesarje. Vsem udeležencem maratona želimo obilo užitkov na vseh trasah.

 

Fotogalerija

Dostopnost