Koledar dogodkov

Maj 2024

Ogledov dobrih podjetniških praks Vipavske doline

28.05.2024 07:00

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru storitev SPOT svetovanje Gorenjska vabi na dogodek ogledov dobrih podjetniških praks Vipavske doline – 28.5.2024, od 7.00 do 15.15 ure.

 

Na tokratnem ogledu dobrih podjetniških praks vas bomo popeljali do podjetji s sedežem v Vipavski dolini. Ogledali si boste 2 uspešni družinski podjetji in sicer podjetje INCOM d.o.o. s sedežem v Ajdovščini in podjetje U&V d.o.o. s sedežem v Dornberku.

 

INCOM d.o.o

Podjetje Incom LEONE je največji proizvajalec sladoleda in čokolade v Sloveniji in širši regiji. Vsak dan proizvedejo 3,2 milijona kosov sladoledov, ki ga prodajo v več kot 40 držav. Z izdelki LEONE in Al!ve podjetje cilja na potrošnike, ki iščejo nekaj več – visokokakovostne in edinstvene, nišne izdelke, ki izstopajo tako po tehnološki kot organoleptični dovršenosti.

Več: https://incomleone.com/sl/

 

U&V d.o.o.

Podjetje U&V d.o.o. je manjše družinsko podjetje, poznano po izdelavi marmelad in sokov. Širna Slovenija jih je pobliže spoznala s prijavo na Štartaj Slovenija, kjer so se  širni Sloveniji predstavili z inovativnim produktom Marmela.

Več: https://urosinvalentina.si/ 

 

Udeležba ogledov dobrih podjetniških praks je za udeležence brezplačna.

 

V prilogi so dodatne informacije o dogodku in povezava do obveznih prijav.

 

S prijavami pohitite, ker je število mest za obisk dogodka omejeno.

 

Dogodek ogledov dobrih podjetniških praks se izvaja v okviru aktivnosti Javnega razpisa za zagotavljanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja preko podpornih institucij za obdobje od 2023 do 2025.

Dostopnost