Koledar dogodkov

April 2023

Izobraževanje za gong in zvočne posode

27.04.2023 - 30.04.2023

Domačija doživetij Tešnak

Zvok gonga nas popelje v globoko sprostitev, osvobaja nas neželenih misli in stimulira delovanje žlez z notranjim izločanjem. Pozitivno vpliva na pretok energije skozi meridiane, sprošča blokade in nas osvobaja napetosti. Omogoča reorganizacijo čustvene energije in občutkov, ki so vezani v telesno strukturo.
 
Vabljeni na 4-dnevno izobraževanje, kjer boste pridobili osnovno znanje o gongu, njegovi zgodovini in učinkih uporabe gonga. Spoznajte osnovne in napredne tehnike igranja gonga za individualno in skupinsko uporabo, teorijo in prakso zvočne terapije in zvočne masaže, ravnanje z zvočnimi posodami, zvočna kopel, gong joga. Uvod v tehniko igranja rogov iz školjk in indijske piščali, večinstrumentalnost, petje manter, petje s shruti-jem, delo z drugimi zvočnimi instrumenti.
 
 
Termin: 27.-30. april 2023
Cena tečaja: polna cena: 545€
cena za zgodnje prijave: 495€ (do 2.3.)
Lokacija: Homestead Tešnak, Hotavlje 17, Gorenja vas
Bivanje in vegetarijanska hrana: 250€
Izobraževanje poteka v angleškem jeziku.
Na izobraževanju boste imeli možnost svetovanja in nabave vam ustreznega gonga.
Prijave in dodatne informacije: akaal.ky@gmail.com
 
Udeležba na izobraževanju za gong in zvočne posode je enkratna priložnost, da spoznate globok in celovit svet gonga in pojočih posod. Na tečaju se ne učimo le tehnike igranja in teorije, ampak predvsem gradimo lasten odnos do teh inštrumentov, kar vam odpira vrata za številne nove možnosti delovanja. Z individualnimi vajami in vajami v paru udeleženci sprostijo svoj ustvarjalni potencial in premikajo lastne meje. Pridružite se naši zvočni družini in se zaljubite v zvok, da ga boste lahko podelili z drugimi.
Na tečaju poučujeta:
  • DARIUSZ DOMANOVSKI (Sunder Kirtan Singh)
    je učitelj gonga in učitelj kundalini joge. V letih 2007 – 2013 je opravil izobraževanja za pojoče posode po metodi Petra Hessa in izobraževanje za gong po metodi Dona Conreauxa ter številne delavnice s področja gong joge in gonga z dr. Herbertom Seitzem in drugimi učitelji. Dariusz in njegova žena Alena že več kot 12 let organizirata dogodke različnih vrst: gong kopeli, gong puje, koncerte in gong treninge.
  • CHRISTIAN NAVARRO (Nirmal Singh)
    Se že več kot 20 let ukvarja s pojočimi posodami pri individualnem in skupinskem delu. Vodi izobraževanja za gong v Avstriji, na Kitajskem in drugod. Je učitelj kundalini joge in KRI-certificiran Lead Trainer za izobraževanje učiteljev kundalini joge 1. in 2. stopnje z več kot 20 letnimi izkušnjami v kundalini jogi. Prakticira tudi Sat Nam Rasayan, vodi družinske postavitve in združuje pri tem delu tudi šamanske tehnike. Vodi center kundalini joge Amar Das na Dunaju. V okviru svoje šole Amar Das Academy izvaja izobraževanja učiteljev kundalini joge 1. in 2. stopnje v številnih državah, tudi v Sloveniji.
Dostopnost