Koledar dogodkov

September 2019

Medeni dan prijateljstva

22.09.2019 10:30

Medeni dan prijateljstva je brezplačni otroški festival, ki v vrtincu pestrega programa otroke razveseljuje s številnimi pravljičnimi liki, ustvarjalnimi in likovnimi delavnicami, glasbenimi in plesnimi nastopi ter raznolikimi dramskimi predstavami.
 
Festival se odvija v zeleni okolici Tavčarjevega dvorca Visoko, kjer najmlajši lahko brezskrbno ustvarjajo in se sladkajo v Medeni deželi, pridobivajo nova znanja na rokodelskih delavnicah, se v Indijanski vasi pomerijo v lokostrelstvu, po odrom plešejo z milnimi mehurčki ali pa si malo oddahnejo v knjižnici na prostem pod drevesnimi krošnjami.  
 
Letošnji Medeni dan prijateljstva na Visokem je medeno sladka in zabavna dogodivščina prav za vse, za otroke, mamice, očke, dedke, babice, prijatelje in znance. Prijateljska energija se vije iz slehernega kotička, dan pa je namenjen druženju, prijateljevanju, ustvarjanju in spoznavanju medenih dobrot. 
 
Vabimo vas, da se nam pridružite in preživite nasmejan družinski dan v zavetju Tavčarjevega dvorca Visoko v Poljanski dolini. 
 
 
Informacije: Andreja Križnar, 04/ 517-06 02, andreja.kriznar@visitskofjaloka.si 
Dostopnost