Aktualno

Administrativna ambulanta v ZP Gorenja vas

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

26.3.2020

Od 25. marca dalje bo zaradi razporejanja zdravnikov v škofjeloško vstopno točko Covid – 19 tudi v zdravstveni postaji Gorenja vas delovala le administrativna ambulanta kot združena ambulanta družinske medicine.

Administrativna ambulanta bo sprejemala telefonske klice in odgovarjala na elektronsko pošto od ponedeljka do petka med 7. in 13. uro.

Telefonska številka ambulante: 031 609 227
Elektronska pošta ambulante: zpgorenjavas@gmail.com

Zdravstvena postaja je za paciente zaprta, vsi potrebni pregledi in hišni obiski se opravljajo preko skupnih ambulant v Zdravstvenem domu Škofja Loka, kamor bolnike, ki potrebujejo pregled ali hišni obisk, administrativna ambulanta usmeri na podlagi telefonskega posveta preko zgoraj navedene telefonske številke ali posveta preko elektronske pošte.

Pediatrična administrativna ambulanta

V ZP Gorenja vas deluje tudi pediatrična administrativna ambulanta, in sicer od ponedeljka do petka med 7. in 14. uro

Telefonska številka ambulante: (04) 620 88 70

V ambulanti vam bodo svetovali, izdali elektronski recept ali napotnico.
v nujnih primerih vas bodo napotili v Neinfektivno ambulanto v ZD Škofja Loka, kamor lahko pokličete tudi v popoldanskih urah (telefonska številka: (04) 502 00 41 ali (04) 502 00 37).

Preden pokličete ambulante, prosim razmislite, ali je v teh kriznih razmerah pregled zares potreben in ali nujno potrebujete zdravstveno obravnavo.

V primeru urgentnega stanja izven ordinacijskega časa ambulant pokličite 112!

Zahvaljujemo se vsem občanom za razumevanje in še posebej za dosledno upoštevanje zaščitnih ukrepov pri nastali epidemiji, s čimer skupaj zmanjšujemo število okuženih s koronavirusom med nami.

Poljanska cesta 87

04 518 31 00

info@obcina-gvp.si