Aktualno

Prenovljena kuhinja v Osnovni šoli Poljane

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

17.9.2020

Konec prejšnjega tedna so bila v okviru investicije v prizidek vrtca Agata v Poljanah zaključena dela v centralni šolski kuhinji, ki je po novem celovito prenovljena in povečana.

Razširitev in rekonstrukcija dotrajane šolske kuhinje je potekala sredine aprila 2020, pri čemer je bila odstranjena stara oprema in dotrajane inštalacije, izvedeni novi prezidi, podložni betoni, zamenjane vodovodne cevi ter inštalacije za elektriko in ogrevanje, dobavljena je bila tudi nova tehnološka oprema. Prenovljena je tudi jedilnica (talno gretje, klima, stavbno pohištvo) in izveden nov NN električni priključek večje kapacitete. 

Na začetku tedna so v novi kuhinji že začeli pripravljati kosila in ostale obroke za vrtec ter kosila za šolske otroke. Obnova kuhinje je za otroke v šoli in vrtcu velika pridobitev, saj bo omogočala hitrejšo pripravo še večjega števila obrokov, na novo bo omogočena tudi priprava dietnih obrokov, ki jih potrebuje čedalje večje število otrok tako v vrtcu kot v osnovni šoli, kjer se iz leta v leto povečuje tudi skupno število vpisanih otrok.

 

 

Fotogalerija

Foto: Špela Režen
Foto: OŠ Poljane
Dostopnost