Aktualno

Poslovanje Pošte Gorenja vas in trgovin z živili

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

19.3.2020

Na dan 19. 3. 2020 poslujejo živilske trgovine in Pošta Gorenja vas po naslednjem razporedu:

TRGOVINE Z ŽIVILI

Trgovine z živili ostajajo odprte, do nadaljnjega pa sta zaprti Trgovina Anja s tekstilnimi izdelki v Gorenji vasi in tehnična trgovina na Sovodnju.

Trgovine Loške zadruge – Hotavlje, Gorenja vas, Poljane
V Loški zadrugi so skrajšali delavni čas njihovih poslovalnic. Trgovine v Poljanah, Gorenji vasi in Hotavljah so tako odprte od ponedeljka do petka od 7. do 16. ure, ob sobotah od 8. do 12. ure in ob nedeljah ter praznikih zaprte.

Mercator Gorenja vas in Sovodenj - skrajšan delavni čas 
Sprejeli so ukrep, da stranke vstopajo posamično in da lahko hkrati nakupuje največ 10 zdravih oseb.

Trgovina Kavčič Lučine
Delavni čas je od ponedeljka do petka od 8. do 12. in od 15. do 18. ure, ob sobotah od 8. do 12. ure. Trgovina je do nadaljnjega zaprta ob nedeljah in praznikih. Prosijo, da v trgovino vstopate le popolnoma zdravi.

Perešuti Mesnica Gorenja vas
Odprta je dopoldne od 7.30 do 12.00, popoldne lahko izdelke naročite po telefonu ali preko spletne strani.

Občani se lahko oskrbite tudi na avtomatih nekaterih večjih kmetij, kjer ni direktnega osebnega stika.

Priporočamo, da vse nakupe za gospodinjstvo opravlja ena zdrava odrasla oseba, da v trgovine vstopate posamično in se držite najkrajše razdalje med dvema osebama, tj. meter in pol.

POŠTA GORENJA VAS

Delavni čas in način poslovanja s strankami: od ponedeljka do petka 9. do 15. ure, ob sobotah je zaprta.

Pošta Slovenije sicer vse stranke poziva, da v skrbi in vzajemni odgovornosti za zdravje zaposlenih in strank dosledno upoštevajo predpisani režim vstopa v pošte, in sicer v omejenem obsegu. Na pošti se lahko sočasno nahaja zgolj toliko strank, kolikor je delujočih poštnih okenc, v Gorenji vasi torej dve. Ob tem naj stranke upoštevajo priporočeno medsebojno razdaljo. Če so vsa okenca zasedena, Pošta Slovenije stranke prosi, da počakajo pred vhodnimi vrati poslovalnice, da pridejo na vrsto. Če bo potrebno, bodo zaposleni na pošti vstop v poslovalnico urejali z občasnim omejenim spuščanjem strank na pošto.
Od 16. 3. je način zagotavljanja določenih poštnih storitev prilagojen in ne zahteva nujno obiska pošte ali osebnega kontakta z dostavljavcem. Dostavljavci v hišne predalčnike naslovnikov vlagajo tudi priporočena pisma.

Pošta Slovenije poziva vse prebivalce, stranke in poslovne partnerje, da obiščejo pošto oz. se poslužujejo uporabe poštnih storitev le, če je to nujno potrebno. Več in aktualne informacije zagotavljajo na spletni strani.

PLANINSKE KOČE

Do nadaljnjega so zaprte planinske koče na nekaterih najbolj priljubljenih pohodnih točkah: na Blegošu, Javorču, Ermanovcu, Slajki, zaprto je zavetišče na Jelencih.

Poljanska cesta 87

04 518 31 00

info@obcina-gvp.si