Aktualno

Obratovanje zbirnega centra Todraž

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

29.10.2020

Uporabnike storitev zbiranja komunalnih odpadkov v občini Gorenja vas - Poljane obveščamo, da bo zbirni center komunalnih odpadkov v Todražu, v času veljave ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa, od 29. oktobra 2020 do nadaljnjega obratoval samo ob sredah med 8. in 17. uro, in sicer po prilagojenem režimu.

Pri tem uporabnike obveščamo in prosimo, da storitve oddaje komunalnih odpadkov v zbirnem centru koristijo samo za nujne potrebe in v zbirni center dostavijo že predhodno ločeno zbrane odpadke, da je njihov čas zadrževanja v zbirnem centru čim krajši. V smeri odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v RS morajo uporabniki upoštevati varnostno razdaljo 2 metra in uporabljati zaščitne maske ter ob tem upoštevati navodila delavcev v zbirnem centru glede vstopa in ravnanja z odpadki.

Pri tem velja, da se v zbirnem centru naenkrat lahko nahaja največ 5 oseb, ostali, če je potrebno, počakajo pred zbirnim centrom v predpisani razdalji oz. po možnosti v avtomobilu. Zaščitne maske v zbirnem centru niso na voljo, zato jih uporabniki prinesejo s seboj.

V primeru nejasnosti smo vam na voljo na telefonski številki (04) 51 83 100.

Vsem uporabnikom storitev zbiranja komunalnih odpadkov se zahvaljujemo za razumevanje in strpnost

Poljanska cesta 87

04 518 31 00

info@obcina-gvp.si

Dostopnost