Aktualno

Delovanje ambulant v ZP Gorenja vas po običajnih urnikih

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

25.4.2020

V torek, 28. 4. 2020, bodo v zdravstveni postaji Gorenja vas pričele delovati ambulante splošne medicine in pediatrije po običajnih urnikih, objavljenih na njihovih spletnih straneh:

Ambulanta Lah, d.o.o.

Koprivec, družinska medicina d.o.o.

Ambulanta Šubic, d.o.o.

Pediatrična ambulanta Polhek

Od 28. 4. 2020 dalje ambulante kontaktirate na običajne telefonske številke in elektronske pošte posameznih ambulant.

Večji del stikov s pacienti bo še vedno potekal po elektronski poti, manjši del časa pa bo namenjen tistim, ki bodo nujno potrebovali tudi pregled zdravnika – zaradi vseh potrebnih varnostnih ukrepov bo količina slednjih omejena.

Od 28. 4. dalje se ponovno izvaja tudi cepljenja, vključno s cepljenjem proti klopnemu meningoencefalitistu za nove kandidate in za tiste, ki rabijo poživitveni odmerek. Za cepljenje je obvezno predhodno naročilo na obisk.

Z delom v omejenem obsegu je pričela tudi fizioterapija.

Vhod v zdravstveni dom še vedno ostaja zaprt, posamičen vstop bo omogočen le naročenim pacientom. Naročeni pacienti bodo pred vhodnimi vrati poklicali na zapisane telefonske številke in tam počakali sprejem sestre. Obvezno je upoštevanje ustrezne varnostne razdalje.

Vsi pacienti, ki prihajate na pregled, prinesite s seboj zaščitno obrazno masko.

Elektronski naslov zpgorenjavas@gmail.com in tudi skupna telefonska številka 031 609 227 sta ukinjena.

Na podlagi odredbe ministra za zdravje pa do preklica še vedno ostajajo zaprte vse zobozdravstvene ambulante. Prav tako delo še ne poteka v referenčnih ambulantah.

Naši zdravniki se trudijo zagotavljati najvišjo stopnjo varne obravnave pacientov, vsi pacienti z znaki okužbe s COVID-19 pa bodo še naprej usmerjani v infektivno vstopno točko zdravstvenega doma Kranj.
Vse občane naprošamo, da navodila skrbno in dosledno upoštevajo ter pozorno preberejo dodatna obvestila na spletnih straneh posameznih ambulant. Razmere v času epidemije so namreč še vedno nestabilne in se lahko hitro spremenijo, čemur se bo moral prilagajati tudi režim dela v ambulantah.

Zahvaljujemo se vam za odgovorno ravnanje pri zaščiti svojega zdravja in zdravja svojih bližnjih!

Poljanska cesta 87

04 518 31 00

info@obcina-gvp.si