Koledar dogodkov

Marec 2020

Ogled/predstavitev podjetij ETIKETA, TISKARNA, D.D. in ETIKETA INTERACTIVE D.O.O.

05.03.2020 15:00

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na dogodek odpiranja novih poslovnih priložnosti z ogledom/predstavitvijo podjetij ETIKETA, TISKARNA, D.D. in ETIKETA INTERACTIVE D.O.O. , ki bo potekal v četrtek, 5. marca 2020, od 15.00 do 17.30 ure, na Industrijski ulici 6 v Žireh.

 

PROGRAM DOGODKA

  • 15.00-15.15 Sprejem udeležencev in uvodni pozdrav predstavnikov podjetij
  • 15.15-15.45 Predstavitev podjetij
  • 15.45-17.30 Ogled podjetja Etiketa tiskarna in čas za odpiranje novih poslovnih priložnosti


PREDSTAVITEV PODJETIJ: Etiketa tiskarna iz Žirov je ena vodilnih slovenskih tiskarn in obenem globalni ponudnik kakovostnih, naprednih ter razvojno in tehnološko zahtevnih tiskanih rešitev. To zagotavljajo z dolgoletnimi izkušnjami v tiskarstvu, prilagodljivostjo trgu ter iskreno željo po novih znanjih. Že vse od njihovih začetkov, ki segajo v leto 1960, si prizadevajo, da zagotavljajo najvišji nivo kakovosti, močan razvoj in rešitve iz lastne proizvodnje. Proizvajajo etikete za označevanje izdelkov, samolepilne, dvo ali večslojne, Booklet, tekstilne, ovojne in
varnostne etikete, fleksibilno embalažo, transferje, okrasne trakove, ... Njihove izdelke najdete po vsem svetu. Nosijo jih nogometaši in navijači najboljših nogometnih reprezentanc in klubov, opremljajo priznane velikane športne, tekstilne in avtomobilske industrije, izdelujejo etikete za domačo in tujo farmacevtsko industrijo. Najbolj dovršene etikete na večini vin priznanih slovenskih vinogradnikov so prav tako njihov izdelek. Prisotni so tudi v vseh ostalih predelovalnih industrijah (kemična, prehrambena in kozmetična industrija, proizvodnja pijač,…). Trend digitalizacije spreminja tudi poslovanje podjetja Etiketa tiskarna. V lanskem letu so zato skupaj z nadobudnim mladim podjetnikom, g. Valentinom Jesenkom, ustanovili hčerinsko podjetje Etiketa Interactive. Podjetje skrbi za povezovanje tiskovin z digitalno vsebino. S pomočjo tehnologije obogatene resničnosti omogočajo direktno povezavo kupca z blagovno znamko.


DOGODEK JE NAMENJEN: Mikro in malim podjetjem, samostojnim podjetnikom ter potencialnim podjetnikom.


ZBOR UDELEŽENCEV: Četrtek, 5. marca 2020, ob 15.00 uri, pred vhodom v podjetje ETIKETA, tiskarna, d.d., Industrijska ulica 6, 4226 Žiri.


KOTIZACIJA: Udeležba na dogodku je brezplačna, saj je projekt sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.


PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE: SPOT svetovanje Gorenjska, Razvojna agencija Sora d.o.o. (Jana Šifrar, tel.: 04/50 60 220, jana.sifrar@ra-sora.si). Prijave zbiramo do vključno ponedeljka, 2. marca 2020.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Poljanska cesta 87

04 518 31 00

info@obcina-gvp.si