Koledar dogodkov

Marec 2020

Delavnico z naslovom »MOBING«

04.03.2020 17:00

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na delavnico z naslovom »MOBING«, ki bo potekala v sredo, 4.3.2020, od 17.00 do 19.15 ure, v Veliki sejni sobi Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka.

 

IZ VSEBINE DELAVNICE:

  • Kaj je mobing? 
  • Oblike mobinga. 
  • Prepoznavanje mobinga. 
  • Vzroki in posledice mobinga. 
  • Kako ukrepati, ko smo deležni ali obtoženi mobinga?

 

O PREDAVATELJU: Dr. Iztok Žilavec je psiholog. Njegova glavna področja delovanja so psihološka testiranja, profiliranja in diagnosticiranja, ki temeljijo na odličnem poznavanju psiholoških inštrumentov in psihološke metodologije. Izvaja selekcijske postopke in druga psihološka testiranja za zaposlene, športnike, delodajalce in posameznike, ki želijo testirati določene psihološke lastnosti. Med drugimi je sodeloval na projektu Selekcija perspektivnih kadrov za koncern Kolektor, eno najuspešnejših slovenskih podjetij.

 

DELAVNICA JE NAMENJENA: mikro in malim podjetjem, samostojnim podjetnikom ter potencialnim podjetnikom. Udeležba na delavnici je za udeležence brezplačna.

 

PRIJAVE in DODATNE INFORMACIJE: Prijave so obvezne. Vašo prijavo pričakujemo do petka, 28. februarja 2020, na tel. št. 04 50 60 220 (Jana Šifrar) ali e-mail naslov jana.sifrar@rasora.si.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Poljanska cesta 87

04 518 31 00

info@obcina-gvp.si