Koledar dogodkov

Februar 2020

Moč zdravilnega zvoka 432Hz in frekvence zlatega reza

15.02.2020 19:00

V soboto 15.2. 2020 se bo v Šubičevi hiši odvijal srečanje z naslovom - Moč zdravilnega zvoka 432Hz in frekvence zlatega reza. 

 

Srečanje bo izvedel Jaka Treven celostni terapevt z nasledenjimi instrumenti: Kotamo, Handpan, Metalphones, Jew's Harp, Šamanska ropotulja, Koshi zvončki, Kalimba, Šamanski boben, Tibetanska skleda, Nepalski zvončki. 

 

Rezervacije na:  omensat@gmail.com ali 051 317 652 Jaka Treven.

Moč zdravilnega zvoka 432Hz in frekvence zlatega reza

Tehnologija zvoka in skalarnih valov nam v današnjem času omogoča, da se človek ponovno poveže s svojim bistvom – esenco zavesti.
Teslini genaratorji v prostor oddajajo skalarane valove v zlatem rezu , ki vsem živim bitjem nudi harmonizirano elektromagnetno - skalarano polje. Teslove skalarne naprave pomagajo prodreti v vzročno jedro globine zavedanja ter integrirati neusklajene tokove zavesti, misli, občutkov in celične strukture vse do obnove na telesni ravni.

Človek je kot akustični inštrument, ki oddaja določene frekvence, ki omogočajo, da druge podobne frekvence vibrirajo z resonanco in jih privlačijo k njemu. Misel sama, je energija v vibracijah , iz tega sledi, da bodo pozitivna čustva z določeno frekvenco
verjetno privabila pozitivne dogodke v našem življenju. Celostni človek je sestavljen iz spektra večdimenzionalnega vibracijskega polja, od najbolj “gostih” (v obliki različnih tkiv) do tistih izjemnih subtilnih, (kot so misli in čustva).

Zvok je eno najmočnejših orodij, ki človeka sprosti in zresonira z vesoljem. Bolj, ko je človek v sozvočju z vesoljem, globje doživlja Življenje in ko se čisto preda postane Življenje Samo.

Zvok uglašen na 432 Hz znanstveno dokazano odpira Srce in prodira v globino Duše, ki je osnova za pretok kozmičnih informacij, ki človeka povežejo z vesoljem.
Namen takega zvoka je, da harmoniziramo telo in Dušo, da Človek realizira Enost s Celoto.

Srečanje bo izvedel Jaka Treven celostni terapevt z nasledenjimi instrumenti:
Kotamo, Handpan, Metalphones, Jew's Harp, Šamanska ropotulja, Koshi zvončki,
Kalimba, Šamanski boben, Tibetanska skleda, Nepalski zvončki

V samem prostoru bo prisoten Tesla generator, ki človeka harmonizira v dobro počutje ter aktivira celostno samozdravljenje.

Rezervacije na omensat@gmail.com ali 051 317 652 Jaka Treven
Več o mojem delovanju www.teslaterapije.com

Vabljeni v celostno kraljestvo zdravja!
Prispevek 20 € / oseba
30€ / par

Poljanska cesta 87

04 518 31 00

info@obcina-gvp.si