Aktualno

Najuspešnejši devetošolci iz Občine Gorenja vas - Poljane z županom na izletu na Bledu

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

30.6.2017

Poleg knjižnih nagrad, ki jih prejmejo najuspešnejši učenci iz obeh Osnovnih šol v Gorenji vasi in v Poljanah je skupno druženje na izletu tudi del pozornosti, ki jo namenja Občina najuspešnejšim učencem.
Letos se je izleta udeležilo sedem učenk in učencev, Klara Pustavrh, Sara Buh, Vida Stržinar, Anja Štravs, Luka Stanonik, Tomaž Potočnik, Nejc Marolt, zadržani so bili Beti Črešnovar, Ema Rupar, Špela Koprivnikar in Luka Kreč. Spremstvo pa sta bila ravnateljica OŠ Poljane ga. Metka Debeljak in ravnatelj OŠ v Gorenji vasi g. Izidor Selak.

Program izleta je bil turistično naravnan, saj so spoznavali najlepši gorenjski in slovenski turistični biser. Najprej so se okoli jezera peljali s turističnim vlakom, nato so uživali v letnem sankanju, na koncu pa so jim prijazni gostitelji ponudili še adrenalinske skoke. Za zaključek je bilo še skupno kosilo, kjer jim je župan Milan Čadež zaželel uspešno nadaljnje šolanje in pridal, da morajo biti ponosni, da so iz Poljanske doline in da govorijo najlepše narečje.

Fotogalerija

Dostopnost