Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

30. julij 2018

Sanacija brežine Visoko na cesti Škofja Loka - Gorenja vas

DRI upravljanje investicij, Družba za razvoj infrastrukture, d.o.o. sporoča, da je s projektom "Sanacije brežine Visoko" ocenjena količina geotehničnih paličnih sider (antikorozijsko zaščitena z vročim cinkanjem) in visokonateznih mrež potrebnih za sanacijo brežine bila premajhna zato je bilo potrebno naročiti in dobaviti potrebno manjkajočo količino slednjih.

Dela bodo zaključena do 30. avgusta 2018, razen v primeru, da bi se pojavile zelo neugodne vremenske razmere, ko ne bi bilo možno izvajati del.

Sidra in mreže so dobavljena, z vgradnjo se bo pričelo predvidoma 16.7.2018. Dokončanje izvedbe sanacije brežine s sidri in mrežami je predvidno do 15.8.2018. Vzporedno z dokončanjem zaščite brežin bodo potekala tudi preostala dela (odvodnjavanje v območju zidu, zatravitev, vzpostavitev začasnih dostopnih poti v prvotno stanje ipd). 

V času vrtanja za palična sidra na območju pred obstoječim armiranobetonskim zidom, vrtalna naprava sega v prosti profil vozišča, zato bo potrebna v tem času polovična zapora ceste. Sledenja bo izvedena preko dneva na način, da je jutranja prometna konica vodena še dvosmerno, potem pa enosmerno izmenično. Tak način vodenja se predvideva v naslednjih dveh do treh tednih.

V ostalem času bo večina del potekala neposredno ob državni cesti in bo tudi promet v tem času voden na način kot je voden trenutno, dvosmerno po zoženih pasovih z omejitvijo hitrosti.

Aktualno

Galerija

Kontakt