Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

12. junij 2018

Pomoč gasilcev v Črnomlju

V sredo, 13. junija 2018, so se člani 4 prostovoljnih gasilskih društev iz Občine Gorenja vas - Poljane (PGD Gorenja vas, PGD Trebija, PGD Sovodenj, PGD Lučine) odpravili pomagat v Črnomelj, ki ga je prejšnji teden prizadela katastrofalna toča. 

Naluknjane strehe, cele vasi, kjer so hiše za silo pokrite s polivinilom, obupani prebivalci in strah v njihovih očeh, kaj bodo prinesli naslednji dnevi, kdaj in kako bodo vse sanirali. Domačini so pokazali veliko hvaležnost gasilcem, ki jim pomagajo za silo prekriti strehe, da jim voda ne teče v hišo, hlev, skedenj. Njihove iskrene besede "Hvala vam gasilci", ki povejo več kot 100 stavkov. Tako bi lahko na kratko strnili naše občutke, ki smo jih doživljali ob pomoči Črnomeljskim prebivalcem,'' so nam zapisali.

Zopet se je solidarnost in pomoč naših gasilcev izkazala za ključno v hitri pomoči prizadetim.

HVALA pridni in požrtvovalni gasilci! Ko bi vsaj vsi znali takole stopiti skupaj!

Občina Gorenja vas - Poljane

 

 

 

Aktualno

Galerija

Kontakt