Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

17. maj 2018

Strokovna ekskurzija na Avstrijsko Koroško.

Razvojna agencija Sora v okviru SPOT svetovanje Gorenjska v sredo, 6. junija 2018 organizira strokovno ekskurzijo na Avstrijsko Koroško.

Namenjena je podjetnikom, ki jih zanimajo primeri dobrih praks na področju transporta, turizma, gostinstva, kmetijstva in izobraževanja.

 » preberi več

16. maj 2018

Teden obrti in podjetništva na Loškem - TOP 2018

Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka in Razvojna agencija Sora d.o.o. bosta ob finančni podpori občin Škofja Loka,  Gorenja vas - Poljane, Železniki in Žiri v času od 19. do 25.  maja 2018 ponovno pripravili bogat program dogodkov, ki se bodo zvrstili v okviru že 12. Tedna obrti in podjetništva na Loškem - TOP 2018.

 » preberi več

15. maj 2018

Dan prijateljstva pri Tavčarjevem dvorcu na Visokem

Škratek Prijateljček bo v nedeljo, 20. maja, ponovno obiskal idilično okolje Tavčarjevega dvorca na Visokem.

 » preberi več

15. maj 2018

Folklorna skupina Zala z regijskega srečanja srebrna!

FS Zala TD Žirovski Vrh se je z regijskega srečanja folklornih skupin v Mengšu 13. maja vrnila s srebrnim priznanjem. Skupaj z osmimi skupinami je obiskovalcem in komisiji pričarala čudovit program, s katerim jih je komisija umestila v 'zlato sredino'.  

 » preberi več

14. maj 2018

Uvod v varno kolesarsko sezono

Kolesarjenje je zdrav, okolju prijazen in poceni način prevoza, vendar so prav tako kot pešci tudi kolesarji med najbolj ogroženimi skupinami v cestnem prometu. Med njimi najbolj izstopajo starejši nad 65 let ter otroci do 15. leta. 

Namen akcije, ki jo je izvedel občinski Svet za preventivo v cestnem prometu, je bil, ob začetku kolesarske sezone, občanom omogočiti, da preverijo tehnično stanje svojih koles ter posredovati napotke za varno vožnjo s kolesom in uporabo zaščitnih sredstev za lastno varnost. Redarka in policist sta izvedla tudi kontrolo uporabe varnostne čelade učencev pred Osnovno šolo Poljane.

 » preberi več

14. maj 2018

JR za sofinanciranje izven šolskih programov in projektov osnovnošolcev v OGVP v letu 2018

Objavljen JR za sofinanciranje izven šolskih programov in projektov osnovnošolcev v Občini Gorenja vas - Poljane v letu 2018.

 » preberi več

11. maj 2018

Motena oskrba vode na delu naselja Dobje in Poljan

Upravljavec javnega vodovoda Poljane, Občina Gorenja vas – Poljane, obvešča vse uporabnike vode, ki se oskrbujejo z vodo iz omenjenega vodovoda, da bo danes, 11.  maja 2018 med 14.00 in 18.00 uro, motena oskrba vode, občasno tudi popolna zapora na delu naselja Dobje in Poljan od gostilne Videm do OŠ.

 

Prosimo za strpnost in razumevanje.

09. maj 2018

Zbiranje podpisov volivcev

Upravna enota Škofja Loka obvešča volivce, da od srede, 9. 5. 2018, do vključno sobote, 7. 7. 2018, poteka oddaja podpor pobudi za vložitev Predloga zakona o prepovedi objavljanja javnomnenjskih raziskav o podpori politikom in političnim strankam.

 » preberi več

08. maj 2018

Izvedena recenzija projekta rekonstrukcije regionalne ceste Tebija - Sovodenj

Zadnje dni aprila je bila v prostorih Direkcije RS za infrastrukturo (DRSI) v Ljubljani izvedena recenzija dveh projektov obnove regionalne ceste Trebija – Sovodenj; prvi odsek obsega rekonstrukcijo 2 km odseka RC Trebija – Sovodenj od Fužin do Hobovš, drugi pa  400 m regionalne ceste mimo podjetja Lesgal na Sovodnju.

 » preberi več

07. maj 2018

Motena oskrba vode v Gorenji vasi-Sestranska vas, odcep za bloke, Dolenja Dobrava, Gorenji Dobrava in Todraž

Upravljavec javnega vodovoda Hotavlje – Gorenja vas – Todraž, Občina Gorenja vas – Poljane, obvešča vse uporabnike vode, ki se oskrbujejo z vodo iz omenjenega vodovoda, da bo v torek, 8.  maja 2018 med 9.00 in 16.00 uro, motena oskrba vode, občasno tudi popolna zapora na delu naselja Sestranska vas v Gorenji vasi, Dolenja Dobrava, Gorenja Dobrava in Todraž, zaradi obnove dela  vodovoda v Gorenji vasi.

 

Prosimo za strpnost in razumevanje.

Najnovejša številka

26.04.2018
Podblegaške novice, april 2018

Uredništvo

Telefon: 041 456 469

E-pošta: podblegaske.novice@gmail.com

Koledar dogodkov

Pod označenimi datumi se nahajajo podrobne informacije o posameznih dogodkih.

» dodaj dogodek

Vpišite vaš e-poštni naslov in kliknite na gumb "Pošlji"

» pošlji

Aktualno

    Strokovna ekskurzija na Avstrijsko Koroško.

    Razvojna agencija Sora v okviru SPOT svetovanje Gorenjska v sredo, 6. junija 2018 organizira strokovno ekskurzijo na Avstrijsko Koroško.

    Namenjena je podjetnikom, ki jih zanimajo primeri dobrih praks na področju transporta, turizma, gostinstva, kmetijstva in izobraževanja.

     » preberi več

Kontakt