Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Prireditve Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Sanacija ceste v Javorje

Po pridobitvi sanacijskih sredstev Ministrstva za okolje in prostor se je v novembru 2018 pričela celovita rekonstrukcija spodnjega odseka ceste Javorje. Dela so se pričela s sanacijo plazu v prvem ovinku spodnjega odseka ceste, kjer je bila decembra zaključena izdelava temeljne pete s stabilizacijo brežine z jeklenimi tirnicami, nadaljevala pa z ureditvijo nosilnih slojev cestnega ustroja in obcestne drenaže.

Za sanacijo je predviden tudi zgornji odsek ceste v poteku pod cerkvijo kjer bo najprej izvedeno stopenjsko utrjevanje nestabilne spodnje brežine vključno z utrjevanjem spodnjega ustroja cestišča.

Skladno z možnostjo pridobitve interventnih sredstev se bo nadaljevala sanacija nižjeležečega cestnega odseka skozi Dolenčice, kjer pa bo potrebno najprej sanirati obsežno plazišče, preko katerega poteka cesta.

Aktualno

Galerija

Kontakt