Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina Gorenja vas - Poljane
Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8.-10., 11.30-15.
sreda: 8.-10., 11.30-17.
petek: 8.-10., 11.-13.

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Sanacija ceste v Javorje - spodnji odsek in odsek pod cerkvijo

Lokalna cesta od odcepa za Delnice proti Javorjam poteka po zelo nestabilnem in plazovitem terenu, kar je v zadnjem obdobju zaradi zdrsov plazov prispevalo k intenzivnim poškodbam ceste. Zato je občina uspela pridobiti nepovratna sredstva iz naslova elementarnih nesreč v višini 616.522 evrov, ki so namenjena celoviti rekonstrukciji dveh zaradi plazu najbolj poškodovanih cestnih odsekov.

V novembru 2018 so se pričela dela na spodnjem, 480-metrskem odseku, s sanacijo plazov v prvem ovinku in stabilizacijo brežine z jeklenimi tirnicami, izdelavo kamnite pete ter odvodnjavanjem zalednih voda vzdolž celotne trase. Dela so se nato začela izvajati še na zgornjem odseku ceste pod cerkvijo, kjer je bila zaradi nenosilnega in mokrega terena stopenjsko utrjena nestabilna spodnja brežina, vključno z utrjevanjem spodnjega ustroja cestišča. 

Dela bodo zaključena v letu 2019, ko se bo skladno z možnostjo pridobitve interventnih sredstev nadaljevala sanacija nižje ležečega cestnega odseka skozi Dolenčice, kjer pa bo potrebno najprej sanirati obsežno plazišče, čez katero poteka cesta.

Aktualno

    Razpis območne likovne razstave

    Po nekaj letih premora bo OI Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti Škofja Loka ponovno organizirala srečanje ljubiteljskih likovnih ustvarjalcev.

    Pregledna razstava bo v galeriji Sokolskega doma od 23. avgusta do 18. septembra 2019.

     » preberi več

Galerija

Kontakt