Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina Gorenja vas - Poljane
Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8.-10., 11.30-15.
sreda: 8.-10., 11.30-17.
petek: 8.-10., 11.-13.

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Avtobusna postaja Sovodenj

Ureditev obsega enovito avtobusno postajališče za obe smeri in sočasno bodo zgrajeni tudi vsi pločniki do trgovine Mercator na eni strani in do odcepa za šolo Sovodenj na drugi strani. S to ureditvijo bo poskrbljeno za varne šolske pešpoti, ob katerih bo urejena tudi javna razsvetljava. Varnejši bo tudi dostop na parkirišče pri Mercatorju ter zelene površine za celovito urejenost vaškega jedra.

V decembru 2019 so bila zaključena vsa dela prve faze ureditve avtobusnega postajališča in vaškega jedra s pločniki do trgovine Mercator. Vgrajena je bila meteorna kanalizacija, položeni robniki ter izveden prvi sloj asfalta na območju avtobusne postaje.

V letu 2019 bo urejen še pločnik preko mostu do odcepa za šolo ter razvod javne razsvetljave in izvedena dvoslojna asfaltacija celotnega območja investicije.

Aktualno

    Razpis območne likovne razstave

    Po nekaj letih premora bo OI Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti Škofja Loka ponovno organizirala srečanje ljubiteljskih likovnih ustvarjalcev.

    Pregledna razstava bo v galeriji Sokolskega doma od 23. avgusta do 18. septembra 2019.

     » preberi več

Galerija

Kontakt