Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

Sanacija 1,6 km odseka ceste Trebija - Stara Oselica

V maju 2016 je izvajalec Mapri proasfalt d.o.o., pričel s pripravljalnimi deli za asfaltiranje II. faze sanacije lokalne ceste Trebija–Stara Oselica v dolžini 740-metrov. Izvedeno je bilo nasutje ceste v debelini od 10 cm in fino planiranje ceste. Cesta je bila konec maja asfaltirana z enoslojnim asfaltom debeline 7 cm. S tem so gradbena dela, ki so trajala 4 leta, na tem odseku ceste zaključena.

 

 

Skupaj je bilo asfaltiranih 1,6 km ceste, ki se je razširila na 4,m. Razširjene so tudi vse serpentine, ki sedaj omogočajo srečevanje tovornega in osebnega vozila. V cestnem telesu je zamenjan in nasut kamniti drobljenec v debelini 70 cm.  Na novo so bili izdelani cestni prepusti in na novo speljane asfaltne mulde, na ta način je urejeno odvodnjavanje. Z izjemo 100 m odseka ceste, ki se je premaknil za približno 3 m, je trasa ceste drugod ostala enaka. Uporabnikom ceste se zahvaljujemo za potrpežljivost v času gradnje in priporočamo ,da kljub večji udobnosti vožnje in večji širini ceste, ki mogoča višje hitrosti, pazijo na varnost na cesti.

Aktualno

    Slavnostna akademija s podelitvijo občinskih priznanj za leto 2017

    V soboto, 25. novembra 2017, smo v Sokolskem domu v Gorenji vasi počastili praznik Občine Gorenja vas - Poljane in podelili priznanja Občine Gorenja vas - Poljane za leto 2017.

    Letošnji kulturni program so pripravili člani Kulturnega društva dr. Ivan Tavčar Poljane: Jerneja Bonča, Anica Berčič, Maruša Šubic, Jaka Gantar, Gašper Čadež in Andrej Šubic, ki se je podpisal tudi pod scenarij in režijo. Program sta popestrila tudi plesalca, Dunja Pustavrh in Jaka Osredkar, ki plešeta pod mentorstvom Petre Slabe.

    Po kulturnem programu so bila podeljena priznanja občine za leto 2017.

     » preberi več

Kontakt