Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

NOVA ŠPORTNA DVORANA GORENJA VAS

Dela na novi Športni dvorani so se pričela izvajati. Pripravljalna dela in organizacija gradbišča ter večji izkopi so že izvedeni. Med pripravljalnimi deli je bila postavljena gradbiščna tabla, gradbiščna ograja, urejen nov varen dostop za šolarje, urejena dovozna rampa, odklop objekta iz električnega omrežja, odklop sistema centralnega ogrevanja in vodovodnega sistema. Enako so že zaključena tudi rušitvena dela, ki so vključevala odstranitev notranje in zunanje opreme in naprav, z ločevanjem gradbenih odpadkov. Nato je sledilo rušenje same konstrukcije dvorane, ki je vključevalo odstranitev strehe, rušenje jeklenih in betonskih nosilcev, odstranitev stavbnega pohištva, rušenje zunanjih in notranjih AB ter zidanih sten. Na gradbišče je prispel bager za izdelovanje AB pilotov, na katere bo postavljena temeljna plošča. 

Nova športna dvorana:

Narejeni so podložni betoni in hidroizolacija. Prva polovica temeljne plošče je bila zalita, potekajo priprave za izvedbo drugega dela temeljne plošče. Na prvi polovici temeljne plošče se izdelujejo že tudi AB stene. Dne 10.10.2017 je bil zalit še drugi del temeljne plošče, dela se nadaljujejo na izdelavi AB sten dvorane.

Nova kotlovnica:

Narejen je bil izkop, podložni betoni, hidroizolacija in temeljna plošča na zgornjem in spodnjem nivoju. Trenutno se izvajajo AB stene, ki so delno že zalite. AB stene so bile dokončane, izdeluje se opaž za ploščo z odprtino za nasip sekancev.

Zunanja ureditev

Narejena je bila nova prometna ureditev za dostop do šole in vrtca, ki je bila prilagojena novemu stanju gradbišča. Narejeno je bilo znižanje platoja ob obstoječem zunanjem igrišču (povezava spodnjega in zgornjega parkirišča), kjer bo potekala nova dostopna pot do šole in locirano novo parkirišče.

 

 

Aktualno

Kontakt