Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina Gorenja vas - Poljane
Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8.-10., 11.30-15.
sreda: 8.-10., 11.30-17.
petek: 8.-10., 11.-13.

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Izgradnja novega mostu na Ločivnici v Poljanah

V želji po zagotavljanju večje poplavne varnosti v Poljanah je bil čez Ločivnico ob Gostilni na Vidmu v sedmih tednih, v letu 2016, zgrajen nov most s pol metra višjim pretočnim profilom.

Vrednost izgradnje novega mostu z vsemi pripadajočimi deli ob ureditvi okolice in s poglobitvijo ter kamnitim tlakovanjem dela struga z vgradnjo pragov na reguliranem delu struge je znašala 106.000 evrov. Zaradi dviga mostne konstrukcije in navezave na obstoječi teren v okolici mostu je bilo potrebno urediti tudi cestne priključke na most in dvorišče pred pekarno. Obnovljeno je bilo odvodnjavanje, prestaviti je bilo treba komunikacijske inštalacije na obravnavanem območju, vgrajenaje bila nova varnostna ograja. Na novo je bilo vgrajenega 550 m2 asfalta. Most je dolg 13 m in širok 6,80 m skupaj s pločnikom, brez razširitve v ovinku.

S tem posegom je center Poljan dobil novo, lepo končno podobo in varnejšo pot v šolo. Z obnovo mostu je bil zaključena obnova celotnega cestnega odseka Gostilna na Vidmu - OŠ Poljane.

Aktualno

    Razpis območne likovne razstave

    Po nekaj letih premora bo OI Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti Škofja Loka ponovno organizirala srečanje ljubiteljskih likovnih ustvarjalcev.

    Pregledna razstava bo v galeriji Sokolskega doma od 23. avgusta do 18. septembra 2019.

     » preberi več

Galerija

Kontakt