Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

Obnova dela strehe OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas

V okviru nadaljevanja predvidene sanacije strehe na Osnovni šoli Ivana Tavčarja v Gorenji vasi se je v mesecu avgustu 2012 izvedla obnova dela obstoječe dotrajane kritine iz pocinkane pločevine. Najprej je bila izvedena demontaža obstoječe dotrajane kritine, obrob, snegolovov ter strešne lepenke in podlog iz desk, nato pa je sledila montaža novih distančnih legic po špirovcih in letvenje ostrešja za novo kritino z letvami. Položen je bil dodatni sloj toplotne izolacije ter montirane nove lahke strešne plošče iz pocinkane barvne trapezne pločevine z obrizgom izolacije iz poliuretana. Montirane so tudi prezračevalne obrobe pod okni, zaščitne prezračevalne mrežice, maske pod podaljšanim delom strehe, linijski snegolovi, obrobe, žlebovi in pokrivne kape venca ter odtočne cevi. V letu 2012 je bila tako izvedena obnova približno 450 m2 strehe v skupni vrednosti dobrih 33.000 EUR z DDV.

Aktualno

    Redno organizirano vodenje po utrdbi na Golem vrhu

    Vsako prvo soboto v mesecu ob 10. uri je organizirano vodenje po utrdbi Rupnikove linije na Golem vrhu. Predhodne prijave niso potrebne. Zaželene so čelne svetilke ter primerna obleka in obutev. Cena vodenja je 5 €/osebo oz. po veljavnem ceniku. V juliju bo vaš vodič Boris Žnidarčič.  
    Vabljeni torej v soboto, 1. 7. 2017, ob 10. uri pred utrdbo na Goli vrh ali kadarkoli po vnaprej dogovorjenem terminu.

Kontakt