Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Projekt REAAL - energetska učinkovitost in uporaba OVE v javnih stavbah - OŠ Poljane

Zgodovina projekta sega v leto 2008, ko je Regionalna razvojna agencija Gorenjske, BSC d.o.o. iz Kranja, zaznala možnost, da bi bilo mogoče dobiti nepovratna sredstva za vsaj delno energetsko sanacijo javnih objektov na Gorenjskem in uvajanje obnovljivih virov energije v te javne objekte.

OŠ Poljane je preko projekta REAAL energetsko obnovljena, saj je bila izvedena rekonstrukcija kotlovnice, zgrajen je bil zalogovnik lesnih sekancev. Nameščen je nov kotel na lesne sekance moči 220 kW, s katerim bo ogrevanje na fosilna goriva zamenjala okolju prijazna energija. Za ogrevanje sanitarne tople vode izven ogrevalne sezone sta nameščeni toplotni črpalki zrak-voda.
Občina Gorenja vas - Poljane je v mesecu aprilu 2013 pridobila uporabno dovoljenje za preurejeno kotlarno in za izveden zalogovnik za sekance v OŠ Poljane.

Priloge

Aktualno

    Koncert Orkestra Slovenske vojske

    Občina Gorenja vas – Poljane vabi na koncert Orkestra slovenske vojske, ki bo v torek, 18. decembra, ob 19.30 uri v telovadnici Osnovne šole Poljane. Posebni gosti večera bodo New swing quartet. Vstop je prost!

    Vljudno vabljeni!

Kontakt