Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina Gorenja vas - Poljane
Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8.-10., 11.30-15.
sreda: 8.-10., 11.30-17.
petek: 8.-10., 11.-13.

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja Krajevne skupnosti Komunala in gospodarske javne službe Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Varnost in zasebnost Sokolski dom Lokalne volitve 2018
Seje občinskega sveta

Uporabno

Energetska obnova Osnovne šole Poljane

Občina Gorenja vas - Poljane je pristopila v skupni projekt Regionalne razvojne agencije Gorenjske, BSC d.o.o. iz Kranja in petih gorenjskih občin za energetsko obnovo javnih objektov, projekt REAAL - energetska učinkovitost in uporaba obnovljivih virov energije v javnih stavbah. 

V sklopu projekta je bila energetsko obnovljena Osnovna šola Poljane - nameščena sta bila nov kotel na biomasomoči 220 kW in toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode, sanirano je bilo dotrajano stavbno pohištvo. V letu 2013 je bilo pridobljeno tudi uporabno dovoljenje za preurejeno kotlovnico in zalogovnik za sekance. Šola je pridobila novo sončno elektrarno moči 21 kWp, ki bo ustvarjala dodatne prihodke v občinski proračun.

Skupna vrednost izvedbe vseh gradbeno-obrtniških in inštalacijskih del je znašala 532.920 evrov. Za projekt je bilo pridobljenih 85 odstotkov nepovratnih sredstev iz slovensko-švicarskega programa sodelovanja za zmanjševanje gospodarskih in socialnih razlik. Slavnostnega odprtja energetsko sanirane OŠ Poljane se je 2. 10. 2013 udeležil tudi švicarski veleposlanik Robert Reich.

Priloge

Aktualno

    Razpis območne likovne razstave

    Po nekaj letih premora bo OI Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti Škofja Loka ponovno organizirala srečanje ljubiteljskih likovnih ustvarjalcev.

    Pregledna razstava bo v galeriji Sokolskega doma od 23. avgusta do 18. septembra 2019.

     » preberi več

Galerija

Kontakt