Domov  |  Prijava  |  Registracija

Občina
Gorenja vas - Poljane


Poljanska cesta 87
4224 Gorenja vas

Telefon: 04 518 31 00  
Fax: 04 518 31 01
E-pošta: info@obcina-gvp.si

Uradne ure:
ponedeljek: 8-12 h
sreda: 8-12 h in 14-17 h
petek: 8-12 h

travesti travesti renkli fotokopi makinası fotokopi makinası servisi ankara ankara temizlik şirketleri travesti
Občina Medobčinski inšpektorat in redarstvo Projekti občine Krajevne skupnosti Komunala in GJS Urejanje prostora Gospodarstvo Kmetijstvo Turizem Izobraževanje Kultura Šport Socialno varstvo Zdravstveno varstvo Požarno varstvo Prireditve Povezave Varnost in zasebnost Sokolski dom
Seje občinskega sveta

Uporabno

Občinski kolesarski krog

Kolesarski krog Občine Gorenja vas - Poljane poteka približno po mejah naše občine in išče najlepše, najatraktivnejše točke in točke z najlepšim razgledom, kjer se kolesar lahko ustavi, razgleda, spočije in okrepča.
Prijetne in varne poti kolesarja peljejo mimo kulturnih in zgodovinskih spomenikov, prenočišč, okrepčevalnic ter čudovitih razgledov.
Celotna trasa je dolga in za povprečnega kolesarja tudi naporna, zato je razdeljena v tri etape, te pa še v podetape, ki se lahko samostojno zaključijo. Skupna dolžina kolesarkega kroga je 115 km in ima 3.400 višinskih metrov vzponov in spustov.
Pot je označena s prepoznavnimi tablicami (v prilogi). Če je tablica brez rdeče usmeritvene puščice, vozite naravnost oz. po prednostni cesti.
V Taverni Petra prejmete kontrolni kartonček s 15 kontrolnimi točkami. Ko prevozite celoten kolesarski krog in zberete vse žige, prejmete nagrado. V letu 2013 so kolesarji prejeli kolesarsko majico, v letu 2014 kolesarske nogavice in bidon, v letu 2015 bodo prejeli kolesarske rokavice, v letu 2016 kolesarske hlače, v letu 2017 pa bo žrebanje za kolo.
V prilogi je tudi karta kolesarskega kroga v slovensko-angleški in nemško-italijanski različici.

Želimo vam obilo užitkov in nepozabnih doživetij. Srečno!

Priloge

Aktualno

  Preventivno prekuhavanje vode iz javnega vodovoda Trebija - Gorenja vas - Todraž

  Občina Gorenja vas-Poljane obvešča vse uporabnike vode, ki se oskrbujejo z vodo iz javnega vodovoda Trebija – Gorenja vas - Todraž, da je zaradi izpada elektrike in zaznavne motnosti vode, priporočamo preventivno prekuhavanje pred zaužitjem do preklica.

   

  Potem, ko voda zavre, običajno zadostuje, da burno vre še eno minuto, tri minute pa povsem zadošča. Izvajamo vse potrebne ukrepe, Nacionalni laboratorij za zdravje okolje in hrano bo takoj odvzel vzorce za laboratorijske preiskave. O preklicu ukrepa preventivnega prekuhavanja pitne vode pred zaužitjem vas bomo obvestili.

   

  Hvala za razumevanje !

Kontakt